PROMOŢIE NOIEMBRIE - MAMOGRAFIE
Centrul Medico Chirurgical Interservisan v-a pregătit o promoție pentru mamografie în luna noiembrie de la 350 lei la 300 lei.
PROMOŢIE NOIEMBRIE – ECOGRAFIE TIROIDIANĂ
Vă informăm că pacienţii care prezintă bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiază pe langă consultul endocrinologic, de o reducere la ecografia tiroidiană de la 160 lei la 130 lei.
PROMOŢIE NOIEMBRIE – CERTIFICAT MEDICAL A5
Centrul Medico Chirurgical Interservisan vă informează că în luna noiembrie puteţi beneficia de o reducere la certificatul medical A5 de la 230 lei la 190 lei.
PROMOŢIE NOIEMBRIE – DOSAR PENTRU COMISIILE DE EXPERTIZĂ A CAPACITĂŢII DE MUNCĂ ŞI A PERSOANELOR CU HANDICAP
Vă informăm că pacienţii care prezintă bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiază de o reducere la dosarul pentru comisiile de expertiză a capacităţii de muncă şi a persoanelor cu handicap de la 310 lei la 290 lei.

Hipertrofia benignă

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hipertrofia benignă a prostatei este o patologie benignă specifică pacienților în vârstă și constă în creșterea în dimensiuni a prostatei. Aceasta poate obstrua uretra care o străbate și în consecință afectează micțiunile pacienților.

Aceștia pot prezenta simptome iritative precum polakiuria (micțiuni frecvente), imperiozitate micțională, nicturie (micțiuni nocturne care trezesc pacientul din somn) sau simptome obstructive precum micțiuni incomplete, dificile.

Acest calup de simptome afectează viața cotidiană a pacientului, acesta fiind nevoit să își ajusteze programul zilnic.

După investigarea și diagnosticarea corectă a patologiei, prima linie de tratament este de tip medicamentos și doar în cazul în care aceasta eșuează, se trece la tratamentul chirurgical endoscopic.

Adrese
Interservisan Gheorgheni
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Interservisan Moților
Str. Calea Moților Nr. 87, Cluj-Napoca
Novia Estetica
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Centrul Medico Chirurgical Interservisan - Toate drepturile rezervate © 2022