MEDICI

Dr. Guiu Cătălin

Specializare

Medic Specialist

Dr. Guiu Cătălin a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, promoţia 2014. Ulterior a urmat rezidenţiatul în Gastroenterologie timp de 4 ani în cadrul IRGH “O.Fodor” din Cluj-Napoca şi este medic specialist gastroenterolog din anul 2018.

În anul 2019 a continuat dezvoltarea profesională atât ca specialist gastroenterolog cât şi ca rezident pe Medicina de Urgenţă la SCJU “Cluj-Napoca”, aducând stabilitate profesională în gestionarea patologiei acute.

Un interes deosebit îl are pentru patologia digestivă oncologică, motiv pentru care din anul 2020 în paralel cu activitatea gastroenterologică, se supraspecializează în cadrul IOCN pe oncologie medicală şi cu precădere pe oncologia digestivă.

În acestă perioadă, Dr. Guiu Cătălin a dobândit competenţe în ecografie generală şi elastografie, si a participat la numeroase cursuri post-universitare în ţară şi în străinătate (Franţa, Marea Britanie, Cehia, Egipt ).

În prezent este în curs de învăţare ecoendoscopie cât şi ecografie intervenţională, tehnici şi manopere esenţiale  pentru un diagnostic complet care să ducă la un tratament cât mai adecvat, cu atât mai necesare în cadrul patologiei oncologice.

Nu în ultimul rând, menţionăm că Dr. Guiu Cătălin este un creştin practicant, tratând pacientul ca un tot unitar trup-suflet-duh.

PROGRAMARE ONLINE

Dr. Guiu Cătălin