MEDICI

Search
Generic filters

Dr. Lasca Lavinia-Iulia

Specializare

Medic Specialist

Dr. Lasca Lavinia-Iulia este medic specialist chirurgie plastică, estetică si microchirurgie reconstructivă. A absolvit UMF „Iuliu Haţeganu” din Cluj-Napoca, iar pe durata facultăţii a fost plecată cu bursă Erasmus în Spania. A facut rezidenţiatul în Cluj-Napoca, Oradea şi câteva luni în Franţa. Din anul 2018 este doctorand UMF Cluj-Napoca la catedra Chiurgie III, pe partea de cicatrizare a plăgilor.

Mereu i-au plăcut provocările si de aceea a încercat să se perfecţioneze, atât pe perioada facultăţii, cât şi în perioada rezidenţiatului. Experienţa acumulată în Spania, în Franţa, precum şi la cursurile de estetică din ţară, au transformat-o în profesionistul de azi, care tratează fiecare pacient ca fiind unic şi remarcabil. Anii de rezidenţiat petrecuţi în servicii de urgenţă, alături de profesionişti de top din domeniu, i-au oferit posibilitatea de a ajuta oamenii și de a-i face să se simtă mai bine în pielea lor.

Doamna Dr. Lasca Lavinia-Iulia consideră că orice intervenţie trebuie facută personalizat cu răbdare şi interes pentru pacient. Cu toate că decizia de a face o schimbare nu vine uşor, o bună comunicare cu pacientul şi încrederea reciprocă fac ca relaţia medic-pacient să fie solidă, iar deciziile luate să fie cele potrivite pentru fiecare pacient în parte.

 

Adrese
Interservisan Gheorgheni
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Interservisan Moților
Str. Calea Moților Nr. 87, Cluj-Napoca
Novia Estetica
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Centrul Medico Chirurgical Interservisan - Toate drepturile rezervate © 2022

PROGRAMARE ONLINE

Dr. Lasca Lavinia-Iulia