MEDICI

Dr. Mărginean George Ioan

Specializare

Medic Specialist

Domnul Dr. George-Ioan Mărginean este medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, fiind încă din studenție interesat de Chirurgia Plastică, participând la cursuri, workshopuri extracurriculare și stagii conexe în Cluj-Napoca și Austria prin bursa Lions.

A urmat rezidențiatul în Cluj-Napoca, având onoarea de a avea ca mentori chirurgi consacrați, într-un context cu urgențe medicale, care au oferit o cazuistică diversă. Pe toată perioada rezidențiatului a participat la cursuri de pregătire profesională naționale, europene și la multiple congrese.

Parcursul profesional l-a determinat să aibă o abordare modernă a pacientului din punct de vedere medical, o medicină bazată pe dovezi științifice, individualizată, axată pe calitatea vieții pacientului. Această abordare implică dezvoltarea profesională, științifică, continuă a chirurgului pentru a putea oferi pacientului exact ce are nevoie.

PROGRAMARE ONLINE

Dr. Mărginean George Ioan