MEDICI

Search
Generic filters

Dr. Petrescu Denisa

Specializare

Medic Specialist

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie,”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca. In anul 2011 a fost bursiera programului Erasmus si a studiat la Universitatea Humboldt (Facultatea de Medicina “Charité”) Berlin, Germania. De timpuriu a prezentat interes pentru endocrinologie, efectuand practica medicala pe diferite sectii, inclusiv la Allgemeines Krankenhaus, Viena, Austria.

A efectuat rezidentiatul in specialitatea endocrinologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj.

Din 2017 este doctoranda a catedrei de endocrinologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, imbinand astfel cercetarea in domeniul geneticii cu partea clinica.

Este intr-o permanenta formare profesionala, participand la congrese si cursuri postuniversitare atat nationale, cat si internationale in domeniul endocrinologiei, diabetologiei si pediatriei: Congresul European de Endocrinologie de la Lisabona (2017), Barcelona (2018), Lyon (2019), ca si autor activ si cercetator. A participat la peste 20 de cursuri postuniversitare (osteoporoza, boli autoimune, imagistica tiroidiana si paratiroidiana, infertilitate etc); are 13 publicatii in jurnale de specialitate si 25 de lucrari în volume de rezumate/jurnale ale manifestărilor ştiinţifice.

PROGRAMARE ONLINE

Dr. Petrescu Denisa