MEDICI

Search
Generic filters

Dr. Popa Monica Daniela

Specializare

Medic Specialist

Dr. Popa Monica-Daniela este medic specialist Alergologie și Imunologie Clinică și medic rezident Medicină de Laborator. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, apoi a urmat rezidențiatul de Alergologie și Imunologie Clinică în cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie “Octavian Fodor”, Cluj-Napoca, sub coordonarea D-nei Prof. Univ. Dr. Diana Deleanu.

În prezent este student-doctorand, cu desfășurarea activității la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie “Octavian Fodor”, Cluj-Napoca. Lucrarea de doctorat are ca și temă “Imunomodularea la Pacienții cu Anafilaxie la Veninul de Hymenoptere”.

Dr. Popa Monica-Daniela a participat la numeroase simpozioane şi congrese ştiinţifice locale și internaționale și este membră a Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică, European Academy of Allergy and Clinical Immunology, World Allergy Organization, European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (EFLM).

 

PROGRAMARE ONLINE

Dr. Popa Monica Daniela