MEDICI

Asist. Univ. Dr. Țichil Ioana

Specializare

Medic Specialist

Dr. Ioana Țichil este medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.

Chirurgia estetică este modalitatea prin care Dr. Ioana Țichil poate ajuta femeile să se simtă bine în propriul corp, pentru ca fiecare femeie este frumoasă atunci când este încrezatoare în propriile for­țe.

Pentru Dr. Ioana Țichil, pregătirea continuă este un mod de viață. A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. A urmat cursuri de pregătire profesională și și-a făcut rezidențiatul  în România, Australia și Marea Britanie. A participat la conferințe și cursuri atât în România, cât și în străinătate (Australia, Finlanda, Islanda, Marea Britanie) și este o prezenţă activă în cercetarea ştiinţifică în domeniu.

Este membru al Colegiului Medicilor din România și al General Medical Council (UK). În același timp, este asistent universitar în cadrul UMF Cluj-Napoca.

Dr. Ioana Țichil efectuează operații de chirurgie estetică, precum și proceduri estetice nechirugicale:

  • chirurgia sânului (augmentare/reducție mamară) pentru îmbunătățirea aspectului și a formei sânilor
  • chirurgie facială (rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, facelift) pentru un aspect natural întinerit
  • chirurgie de remodelare corporală (liposucție, abdominoplastie, lifting brațe/coapse) pentru un corp armonios sau corecția imperfecțiunilor fizice
  • injectarea de acid hialuronic, toxină botulinică pentru mărirea buzelor sau corectarea ridurilor

Dr. Ioana Țichil alocă timp pentru a înțelege contextul fiecărei paciente: ce are nevoie, ce schimbare își dorește și, mai ales, de ce. Este un comunicator excelent, iar această abilitate îi permite să găsească o soluție personalizată pentru fiecare pacient. Pentru că oamenii sunt diferiți și asta îi face unici.

PROGRAMARE ONLINE

Asist. Univ. Dr. Țichil Ioana