DESPRE NOI

Povestea noastră

Centrul Medico Chirurgical Interservisan Gheorgheni

La deschidere, policlinica avea 14 cabinete de specialitate, aparatură nouă, inovatoare şi unicat ȋn acea perioadă, laborator şi, cel mai important, o echipă bine pregatită, formată din medici de renume. Odată cu evoluția fulminantă a clinicii, ȋn anul 2002 s-a ȋnceput construcția unei noi clădiri, care a fost inaugurată ȋn iunie 2004. Ȋn urma acestui proiect, Centrul Medico Chirurgical Interservisan Gheorgheni se poate mândri cu o clinică dispusă pe 5 etaje, cu 4 săli de operație, 17 saloane moderne, precum și cabinete de consultație. Totodată, au fost achiziționate aparate de ultimă generație, pentru a răspunde tuturor exigențelor pacienților noştri.

Novia Estetica

Astfel, ȋn luna iunie 2011 a fost inaugurata clinica de profil, Novia Estetica. Datorită unei investiții semnificative, pacienții pot beneficia ȋn prezent de intervenții chirurgicale estetice, proceduri și tratamente de ȋnfrumusețare ȋntr-un mediu elegant, confortabil şi relaxant.

Centrul Medico Chirurgical Interservisan Moților

Astfel, a fost inaugurat cel de-al treilea sediu, şi anume Centrul Medico Chirurgical Interservisan Moților. Această clinică este dotată cu aparatură tehnologică de ultimă generație și îşi desfăşoară activitatea profesori şi conferențiari universitari, doctori ȋn ştiințe medicale, cu specializări la institute ştiintifice şi centre medicale de prestigiu din țară sau din străinătate.

Oferim servicii medicale de cea mai bună calitate de peste 30 de ani

Misiunea noastră

Misiunea noastră este sănătatea tuturor pacienților. De aceea, oferim cele mai înalte standarde în ceea ce privește serviciile medicale private.

  1. Siguranța pacienților
  2. Respect pentru pacienți
  3. Responsabilitate
  4. Profesionalism
  5. Pasiune pentru inovație

 

de ani experiență
0 +
de pacienți mulțumiți lunar
0 +
premii și certificări
0 +

Certificări și acreditări

Colaboratori

Centrul Medico Chirurgical Interservisan are contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Cluj pentru servicii medicale.
Avem contract pentru furnizări de servicii medicale: analize de laborator, examinari radiologice, consultatii dermatologice, consultatii oftalmologice, consultatii alergologice, consultatii endocrinologice, consultatii psihiatrice, consultatii ORL, consultatii neurologice, mamografii, diabetologie, psihologie, examinări cu computer tomograf și RMN.