Ce implică modelarea corporală?

Modelarea corporală poate fi o parte importantă a procesului de slăbit şi este mai puţin important în ce stadiu al propriei transformări te afli.

În funcție de schimbarea pe care o doriţi, vă putem ajuta cu proceduri de:

  • Liposucție pentru a îndepărta excesul adipos de pe anumite zone ale corpului. Procedura poate fi aplicată brațelor, peretelui abdominal, flancurilor, coapselor, genunchilor sau gambelor. Incizia fiind mică (cca 1 cm), cicatricile sunt minime.
  • Abdominoplastia sau ultima sută de metri către “That Summer Body”. Este o metodă de îndepărtare a țesutului adipos și tegumentar, de la nivelul peretelui abdominal. Procedura poate fi făcută cu sau fără întărirea mușchilor abdominali, și la fel ca în cazul liposucției, poate reprezenta ultima fază către o siluetă armonioasă, după eforturi susținute de slabire și dietă.
  • Lifting coapse și brațe. Pentru atunci când eforturile susținute de slăbit au nevoie de un “finishing touch”. Acestea sunt relevante atunci cand vreţi să scăpaţi de țesutul adipos și tegumentar excesiv, care, la fel ca în cazul celorlalte proceduri, nu se poate îndepărta doar prin dietă sau sport.

Modelarea corporală nu trebuie văzută ca o indulgență, ci mai mult ca parte normală a procesului de slăbit. Efectuată în paralel cu un stil de viață sănătos, ea poate reprezenta o cale către un nou început.