PROMOŢIE SEPTEMBRIE - MAMOGRAFIE
Centrul Medico Chirurgical Interservisan v-a pregătit o promoție pentru mamografie în luna septembrie de la 350 lei la 300 lei.

PROMOŢIE SEPTEMBRIE – ECOGRAFIE TIROIDIANĂ
Vă informăm că pacienţii care prezintă bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiază pe langă consultul endocrinologic, de o reducere la ecografia tiroidiană de la 160 lei la 130 lei.

Disfuncţia erectilă

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Disfuncția erectilă și rolul predictiv al ecografiei Doppler peniene în tratamentul medicamentos al disfuncției erectile:

Disfuncția erectilă este incapacitatea de a obține sau de a menține erecţia. Această condiție afectează bărbații de orice vârstă și de multe ori se asociază cu alte afecțiuni, frecvent întâlnite: hipertensiune, diabet, ateroscleroza.

CAUZE

  1. Psihogena -teama de actul sexual, depresia, stresul, probleme în relație, experiențe negative anterioare;
  2. Organică
  • neurogenică – transmiterea către penis este afectată, ceea ce are ca şi efect scăderea fluxului de sânge necesar pentru a obține si menține erectia;
  • hormonală – anomaliile hormonale duc la o producție scăzută a hormonilor sexuali, astfel că nivelul lor în sânge va fi scăzut, ceea ce duce la scăderea libidoului  şi a capacității de a menține erectia, astfel poate afecta calitatea erecției;
  • vasculară – afectarea vasculară este responsabilă de cele mai multe cauze de disfuncție erectilă (DE), iar ateroscleroza este principala problemă, deși este posibil şi afectarea vasculară în cazul unor traumatisme sau anomalii congenitale;

ALTE CAUZE

De poate fi cauzată de condiții precum afectarea organelor genitale (intervenții chirurgicale, traumatisme), hiperplazia prostatei, prostatita, fumatul, alcoolul, drogurile.

În cadrul clinicii noastre efectuăm ecografii Doppler peniene cu administrarea unui vasodilatator, acest lucru ajută să vă relaxati mușchii erectili ai penisului, ceea ce duce la o creștere a fluxului sangvin către penis şi va oferi o erectie.

Folosind o mică sondă cu ultrasunete plasată de-a lungul axului penisului, vom măsura fluxul de sânge din arte penisului pe ambele părți ale penisului. Nu există nici o durere implicată în această procedură!

Adrese
Interservisan Gheorgheni
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Interservisan Moților
Str. Calea Moților Nr. 87, Cluj-Napoca
Novia Estetica
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Centrul Medico Chirurgical Interservisan - Toate drepturile rezervate © 2021

Centrul Medico Chirurgical Interservisan vă urează Sărbători binecuvântate şi un Paşte Fericit alături de cei dragi!

Programul de Sărbători

30 Aprilie 2021 – Închis

1, 3 Mai 2021 – Închis

Centrul Medico Chirurgical Interservisan vă urează Sărbători binecuvântate şi un Paşte Fericit alături de cei dragi!

Programul de Sărbători

30 Aprilie 2021 – Închis

1, 3 Mai 2021 – Închis