MEDICI

Drd. Buruș Adelina Emanuela

Specializare

Psiholog

Drd. Burus Adelina Emanuela este psiholog de peste 10 ani în Cluj Napoca. A absolvit facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai și programele masterale cu specializare în Consiliere Genetică și Tehnici psihologice de control al comportamentului si dezvoltarea potențialului uman, tot în cadrul Facultății de Psihologie. Totodata este doctorand in cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca la specializarea Genetică medicală.

Specializarile pe care le are în prezent sunt de psihoterapeut, psiholog clinician, consilier psihologic si consilier genetic.

Una dintre pasiunile dnei Burus Adelina Emanuela o reprezintă hipnoza, motiv pentru care a urmat trei cursuri de formare în cadrul Institutului Milton Erickson din Phoenix, Arizona. Această experiență a avut impact major asupra evoluției sale profesionale.

De asemenea, îi place tehnologia și încearca să o foloseasca cât mai mult în ceea ce face, motiv pentru care a adoptat realitatea virtuală (VR) ca una din metodele de practică terapeutică.

Întotdeauna a fost pasionată de natura minții umane și se considera o persoană empatică. Îi plac animalele și considera că viața trebuie prețuită. Fiecare experienta prin care trecem, ne motivează  sa fim o versiune mai bună a noastră. Considera că pentru a fi un psiholog bun este necesară o capacitate mare de ascultare și o atitudine pozitivă indiferent de situație.

PROGRAMARE ONLINE

Drd. Buruș Adelina Emanuela