MEDICI

Dr. Costache Tudor

Specializare

Medic Specialist

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures in 2013, la catedra de Medicina Militara si a ales sa practice cea mai frumoasa ramura chirurgicala: Ortopedie si Traumatologie. Pregatirea in rezidentiat a facut-o 4 ani la Clinica de Ortopedie-Traumatologie in Cluj si un an in Franta, in Mont de Marsan / La Rochelle.

Specificul cazon al facultatii urmate l-a sensibilizat de la bun inceput spre o viata riguroasa si activa, ce l-a ajutat sa-si seteze anumite principii in viata, punandu-i astfel, practic, bazele unei bune profilaxii primare ale patologiei osteo-articulare, in special, si ale (aproape) oricarei alte patologii medico-chirurgicale, in general.

Astfel va invita la a practica o activitate fizica regulata, sustinuta, de cel putin 30 de minute pe zi, pentru o buna sanatate a sistemului osteo-articular, ce va fi categoric urmata de un bun tonus psihic si de o stare de sanatate ale celorlalte aparate si sisteme ale organismului uman, in general.

Daca totusi dezvoltati vreun proces patologic in sfera ortopediei-traumatologiei, va sta cu drag la dispozitie pentru a stabili un diagnostic corect si pentru a va explica ceea ce este de facut.

PROGRAMARE ONLINE

Dr. Costache Tudor