MEDICI

Conf. Univ. Dr. Fazakas Erzsebet

Specializare

Medic Primar

Conf. Univ. Dr. Fazakas Erzsebet este medic primar în radiologie – imagistică medicală cu competențe în ecografie și tomografie computerizată (CT).

A abosolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, promoția 1969.

După 3 ani de stagiu la țară, doamna Conf. Univ. Dr. Fazakas Erzsebet a devenit medic rezident de radiologie în anul 1972.

În anul 1978 a devenit asistent universitar la catedra de Radiologie și Imagistică la UMF Cluj, unde ulterior a fost promovată șef de lucrări în anul 1992, apoi conferențiar în anul 1999.

În paralel, Conf. Univ. Dr. Fazakas Erzsebet a devenit medic specialist radiolog în anul 1977, apoi medic primar în anul 1991.

A susținut teza de doctorat la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1991, apoi a urmat cursuri de specializare în rezonanță magnetică nucleară în Cardiff, Țara Galilor, Anglia (1996) și tomografie computerizată în Szeged, Ungaria (1992).

Doamna Conf. Univ. Dr. Fazakas Erzsebet s-a specializat în ecografie generală și musculo-scheletală în anul 1993, fiind pasionată în mod special de cea din urmă.

PROGRAMARE ONLINE

Conf. Univ. Dr. Fazakas Erzsebet