MEDICI

Asist. Univ. Dr. Pamfil Cristina Ana-Maria

Specializare

Medic Primar

Medic specialist reumatolog și asistent universitar la disciplina Reumatologie a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Medicină Generală la UMF Cluj în anul 2007 și a obținut doctoratul în Stiințe Medicale în 2014 în domeniul lupusului eritematos sistemic.

Formarea profesională include, pe lângă cursuri specifice de formare în diverse patologii, trei stagii în străinătate, dintre care unul de 1 an pe reumatologie generală și lupus eritematos sistemic la Universitatea din Creta la Centrul de boli de țesut conjunctiv (2012), un stagiu de 9 luni la Clinica Universitară Saint Luc, Bruxelles – centru de excelență pe boli rare reumatologice (lupus, vasculite, sindrom Sjögren, miozite, etc.) în calitate de medic invitat și cercetător (2016)  și un stagiu de 3 luni în Marea Britanie la Cardiff (2018) – centru de artrite inflamatorii (poliartrita reumatoidă, spondiloartropatii, artropatie psoriazică).

În prezent, este membră a rețelei de boli rare, ERN ReCONNET pe boli musculoscheletale, în calitate de expert clinician. Activitatea de cercetare include bolile de țesut conjunctiv și guta.

 

PROGRAMARE ONLINE

Asist. Univ. Dr. Pamfil Cristina Ana-Maria