PROMOŢIE NOIEMBRIE - MAMOGRAFIE
Centrul Medico Chirurgical Interservisan v-a pregătit o promoție pentru mamografie în luna noiembrie de la 350 lei la 300 lei.
PROMOŢIE NOIEMBRIE – ECOGRAFIE TIROIDIANĂ
Vă informăm că pacienţii care prezintă bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiază pe langă consultul endocrinologic, de o reducere la ecografia tiroidiană de la 160 lei la 130 lei.
PROMOŢIE NOIEMBRIE – CERTIFICAT MEDICAL A5
Centrul Medico Chirurgical Interservisan vă informează că în luna noiembrie puteţi beneficia de o reducere la certificatul medical A5 de la 230 lei la 190 lei.
PROMOŢIE NOIEMBRIE – DOSAR PENTRU COMISIILE DE EXPERTIZĂ A CAPACITĂŢII DE MUNCĂ ŞI A PERSOANELOR CU HANDICAP
Vă informăm că pacienţii care prezintă bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiază de o reducere la dosarul pentru comisiile de expertiză a capacităţii de muncă şi a persoanelor cu handicap de la 310 lei la 290 lei.

Testare Anticorpi Anti SARS-COV-2 RBD

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Testul calitativ pentru anticorpi IgM RBD este destinat identificarii persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 de curand, avand boala in faza acuta.

Testul  cantitativ pentru anticorpi IgG RBD este destinat:

– monitorizarii titrului de anticorpi anti-RBD neutralizanti la populatia deja infectata in vederea stabilirii perioadei de protectie impotriva unei posibile reinfectari;

– monitorizarea tritrului de anticorpi anti-RBD neutralizanti la populatia vaccinata in vederea stabilirii perioadei de protectie impotriva unei posibile reinfectari;

– triajul donatorilor de plasma cu anticorpi anti-RBD, in vederea donarii plasmei pacientiilor cu forme grave ale bolii.

Adrese
Interservisan Gheorgheni
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Interservisan Moților
Str. Calea Moților Nr. 87, Cluj-Napoca
Novia Estetica
Str. Nicolae Pascaly Nr. 5, Cluj-Napoca
Centrul Medico Chirurgical Interservisan - Toate drepturile rezervate © 2022